Pjesemarresit nga Shqiperia

Gjenerata e trete e pjesemarresve nga Shqiperia ne Akademine Rajonale per Demokraci (2015) 
 

Emri

Institucioni / funksioni

Znj Esmeralda Shkjau

Deputete / Koordinatore e Forumit Rinor Socialist te qarkut Durres

 Z Enea Hoti

Keshilltar prane Ministrit te Shtetit dhe Ceshtjeve Vendore / Zv. sekretar per Pushtetin Vendor prane Partise Socialiste

Z Endri Mykaj

Keshilltar ligjor prane zyres se Kryeministrit (Alumni i SHSHSP)

 Znj Lealba Pelinku

Drejtuese e departamentit Antikorrupsion prane Partise Demokratike / Lektore prane Fakultetit Juridik

Znj Albana Myftari

Antare e Keshillit Drejtues te Partise Demokratike / Drejtoreshe e sektorit te Promovimit te Investimeve prane Bashkise Tirane

Znj Jorida Shytaj

Drejtuese e sektorit te Drejtesise, Sigurise dhe Lirive, prane Ministrise se Integrimit Evropian

Z Klodjan Seferaj

Drejtues i programeve te Mireqeverisjes prane OSFA - Soros (Alumni i SHSHSP)


Gjenerata e dyte e pjesemarresve nga Shqiperia ne Akademine Rajonale per Demokraci (2014) 
 
EmriInstitucioni / funksioni
Zj. Kejdi MehmetajDeputete e grupit parlamentar te LSI
 Z Koli Bele
 
Sekretar i pergjithshem i Ministrise se Energjise / zv.sekretar per zgjedhjet ne Partine Socialiste
 Z Ledio Braho
 
Keshilltar ligjor i Presidentit te Republikes (Alumni i SHSHSP)
 Z Besart Kadia
 
Drejtor i Fondacionit per Liri Ekonomike / Lektor prane UET
 Z Indrit Hamiti
 
Kreu i Keshillit Bashkiak te Durresit / Bashkethemelues i PDI
 Znj Edlira Nasi
 
Koordinatore prane Departamentit te Kontrollit te Brendshem dhe antikorrupsionit prane Keshillit te Ministrave (Alumne e SHSHSP)
 Z Rezart Xhelo
 
Specialist i politikave prane UN Women Shqiperi  (Alumni i SHSHSP)
 
 
Gjenerata e pare e pjesemarresve nga Shqiperia ne Akademine Rajonale per Demokraci (2013)

EmriInstitucioni / funksioni
 Z Arbėr Kadia
 
Anetar i komitetit drejtues te Forumit Rinor Demokrat / Drejtor i Agjensise se Kultures Kombetare  (Alumni i SHSHSP)
 Z Qamil Dika
 
Kryetar i Keshillit Studentor / Zv.drejtor i
Institutit te Kujdesit Shendetesor  (Alumni i SHSHSP)
 
Zj Elisa Spiropali
 
Kryetare e Forumit Rinor Socialist FRESSH
 
 Z Ervin Mete
 
Kryetar i Partise G99
 Znj Edlira Gjoni
 
Bashkethemeluese e Fryma e Re Demokratike / Opinionberese  (Alumne e SHSHSP)
 Z Edvin Kulluri
 
Sekretar i pergjithshem i Ministrise se Mbrojtjes
 Z Sokol Bega
 
Keshilltar politik prane prezences se OSBE-se Tirane  (Alumni i SHSHSP)